Busreizigers die even willen schuilen voor wind en regen bij station Alkmaar hebben pech, het vernieuwde station beschikt sinds 2010 niet meer over een wachtruimte. Een kostenoverweging, de gemeente betaalde destijds 58.000 euro per jaar voor de ruimte.

Voor de fractie van  Leefbaar Alkmaar is het ontbreken van een wachtruimte al langere tijd een doorn in het oog. In maart 2015 heeft fractievoorzitter Maya Bolte het probleem ook al eens aangekaart bij de raadscommissie Ruimte maar hier is toen geen oplossing uit voortgekomen.

Tijdens de storm van afgelopen donderdag had een wachtruimte uitkomst en bescherming kunnen bieden aan gestrande reizigers. Naar aanleiding daarvan staat de wachtruimte bij Bolte weer hoog op de agenda en dient ze een motie in bij de gemeenteraad om een overdekte wachtruimte op het station te realiseren.

Op 25 januari wordt de motie voorgelegd en besproken in de gemeenteraad.
Pin It
Bekeken: 3453x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/