Was AV Hera zaterdag al succesvol tijdens de Nationale D Spelen in Apeldoorn, zondag deden de C-junioren er nog een schepje bovenop door een zilveren en maar liefst drie gouden medailles te verzamelen.

Isa Kollé was de eerste die goud pakte met het kogelstoten voor 1e-jaars C's. Ze won eenvoudig met 12,54m. Achter haar werd Christel Philipsen netjes zesde met 10,79m. Isa kwam ook nog in de halve finale 60m sprint. Chris strandde in haar serie 60m horden, maar liep wel een record van 10,47s.

Daarna sloeg Jeff Tesselaar toe in een bekeken 800m race voor C2's. Op het laatste stuk liep hij naar de leiding en won met 2:12,83. Daarvoor was hij met het verspringen net naast het podium beland met een vertesprong van 5,76m, een evenaring van zijn record.

Femke Jonker (C2) kwam in haar kwalificatie voor het eerst over de 5 meter met 5,09m. Na een uitstapje naar hoogspringen (1,40m), was haar beste finalesprong 4,94m. Ze werd zevende. Femke zal wellicht gemengde gevoelens hebben over haar prima prestatie, aangezien 5,09m goed was voor een podiumplaats.

Sebastian Bonte kende een felle strijd bij het kogelstoten voor C2's. In zijn laatste finalepoging stootte hij een persoonlijk record van 15,74m en pakte zilver. De winnende stoot was 15,80m.

Jared Broers had zijn zusje Lana de dag ervoor zien winnen op de 60m horden en wilde niet voor haar onderdoen. In de series zette de C 1e-jaars meteen de toon met winst in 9,00s, een dik persoonlijk record. Zijn halve finale won hij ook, maar hij werd overall tweede met 9,04s. In de finale liep Jared echter oppermachtig naar goud in 8,91s. Met die tijd zou hij bij de C2's zelfs nog derde zijn geweest.

Foto v.l.n.r.:  Femke, Jared, Isa, trainer Robin Korving, Jeff, Sebastian, Chris en trainer Robbert Wolvers. (fotograaf: Sjoerd de Roos)

 
Pin It
Bekeken: 2752x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/