Ook dit jaar wordt er weer volop gequizd bij 't Karrewiel in Oudkarspel. De eerste ronde van het jaar is op zaterdag 20 januari.

Er worden weer acht ronden gespeeld. De eerste plaatjesronde heet "Wie is deze Ronald?" en de tweede gaat over logo’s van huishoudelijke apparaten. Daarna wordt de kennis getest over dieren, aardrijkskunde en aanverwante zaken, televisie, sport en muziek. Er zijn ook nog een algemene ronde en een wel waar/niet waar ronde.

Aanmelden kan met teams van hooguit vijf personen. Deelname kost 2,50 per persoon en inschrijven kan vanaf 20:00 uur. Vooraf aanmelden kan ook. De quiz begint om 21.00 uur en zal natuurlijk weer geleid worden door quizjuf Chantal.

Onder voorbehoud zijn de volgende quizdata 10 en 24 februari, 17 maart, 7 en 21 april, 12 mei en laatste quiz van het seizoen is op 2 juni.
Pin It
Bekeken: 2170x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/