De weekmarkt van Broek op Langedijk is genomineerd in de verkiezing 'Beste markt van Nederland'. Ook de markt van Bergen staat op de nominatielijst van 'kleine markten' van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel.

Vooral in Broek op Langedijk is men blij verrast. Pas sinds 5 oktober staat de weekmarkt op het plein bij Winkelcentrum Broekerveiling. Daarvoor stond de markt ruim dertig jaar in Noord-Scharwoude. "Dit is een mooi compliment", vindt de bloemenman. "En mochten we winnen, dan wordt dat groots gevierd."

Langedijker klanten zijn het roerend eens met de nominatie voor de kleine markt met zo'n negen kramen. "Het is hier gezellig, je hebt hier alles, van goede kwaliteit en de prijzen zijn goed. Nou, wat wil je nog meer?"

Een jury van het CVAH zal de komende weken de genomineerde markten aan een extra onderzoek onderwerpen. De uitslag volgt op 13 maart.

Op de foto de ondertekening die voorafging aan de verhuizing van de markt.
Pin It
Bekeken: 4966x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/