Dinsdagmiddag rond 12:50 uur is een dronken automobilist aangehouden op de Middenweg in Heerhugowaard, nadat hij al vanaf Schagen met een aan flarden gereden band reed.

Een automobilist op de N241 nabij Schagen meldde dat de stukken band van zijn voorligger over het fietspad vlogen, maar dat de bestuurder het ogenschijnlijk zelf niet opmerkte. De politie heeft de bestuurder gevonden en laten stoppen langs de Middenweg in Heerhugowaard. Hij bleek alcohol te hebben gebruikt en is aangehouden.

Een gedeeltelijke ademtest op het bureau wees uit dat de man vijf keer meer had gedronken dan wettelijk is toegestaan. Omdat hij geen volledige ademanalyse kon leveren is bloed afgenomen.  Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van alcohol.
Pin It
Bekeken: 2474x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/