Dirk Wagenaar uit Heerhugowaard vindt dat er een plaquette moet komen waarop informatie staat over drie belangrijke verzetshelden Wagenaar, Prins en Pluister uit de tweede wereldoorlog.

In de wijk Broekhorn zijn drie straten vernoemd naar deze helden. Daar waar de straten samenkomen moet het plaquette komen waarop te lezen is wie deze helden waren, welke heldendaden ze verricht hebben en hoe ze overleden zijn.

Het streven is om de plaquette te onthullen op 5 mei samen met de burgemeester en bewoners van Broekhorn. Gemeente Heerhugowaard staat positief tegenover het plan van Wagenaar, en zal zorgen voor het plaatsen en onderhouden van het informatiebord.

De financiering zal door Wagenaar zelf gedaan moeten worden. Hiervoor is hij een crowdfundingsactie gestart op voorjebuurt.nl/nl/projects/verzetshelden. Wagenaar heeft €3220,- euro nodig om de plaquette te realiseren.
Pin It
Bekeken: 2841x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/