In de nacht van vrijdag op zaterdag is in Heerhugowaard een spoor van vernieling aangericht. Van totaal 19 auto's werden spiegels gesloopt en een aantal is meegenomen. De politie zoekt getuigen.

Een inwoner hoorde rond 01:30 uur dat zijn auto vernield werd en ging er achteraan met de hond. De twee daders ontkwamen maar één tas bleef achter. In deze plastic tas zaten een broodje shoarma en meerdere kapotte autospiegels.

De slooproute liep als volgt: Raadhuisplein, Van Wassenaarstraat, Cromhoutstraat, oversteken naar de Vondellaan, Erasmuslaan, R. Feithstraat en uiteindelijk al rennend links en rechts de Bosboomstraat in.

Wie meer denkt te weten, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000, onder vermelding van zaaknummer 2017261026. Gedupeerden worden verzocht aangifte te doen via politie.nl.
Pin It
Bekeken: 5922x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/