Dinsdagavond zagen agenten op de N242 bij Heerhugowaard een auto rijden waarvan uit het informatiesysteem van de politie bleek dat de bestuurder mogelijk met een ingevorderd rijbewijs reed.

Toen de auto aan de kant was gezet bleek er echter sprake te zijn van een andere bestuurder die wel over een rijbewijs beschikt. Maar de agenten roken ook een sterke henneplucht en besloten de auto te doorzoeken, na bevestiging van de passagier te hebben gekregen dat hij inderdaad drugs bij zich had.

Dat leverde de op de foto zichtbare drugs en het mes op. De passagier deed afstand van de gevonden spullen, die zullen worden vernietigd. Bij de bestuurder werd een speekseltest afgenomen, die aantoonde dat hij mogelijk verschillende drugs had gebruikt.

De bestuurder is aangehouden en en er is bloed bij hem afgenomen voor nader onderzoek door het Nederlands Forensisch Instituut. Na verhoor is hij heengezonden. (foto: Facebook Politie)
Pin It
Bekeken: 2843x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/