December is de favoriete maand van Trijntje Oosterhuis en dat zal ze laten horen op vrijdag 29 december in de Grote Kerk van Alkmaar.

“De feestmaand brengt voor mij altijd een geweldige sfeer met zich mee, die ik graag met mijn publiek deel”, aldus Trijntje. En dat doet ze in ‘A Christmas Evening with Trijntje’. Het wordt een concert in de Amerikaanse traditie van topsterren die kerstrepertoire zingen, zoals Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra en Stevie Wonder.

Trijntje doet dat uiteraard op geheel eigen wijze en heeft ook nog een paar muzikale verrassingen in petto, naast die ene zekerheid: het wordt een soulvolle kerstavond.

Het concert duurt van 20:15 tot 21:45 uur. Kaarten kosten 32,50 euro, inclusief drankje en garderobe, maar exclusief transactiekosten, en zijn te bestellen via theaterdevest.nl.
Pin It
Bekeken: 2688x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/