Donderdagmiddag keek de eigenaar van een geparkeerde Opel Corsa raar op, toen zijn auto niet meer op de plek stond waar hij het voertuig had achtergelaten. In plaats daarvan vond hij de auto terug in de sloot.

De man was op bezoek bij Huider Modelbouw en had de auto achter het pand aan de J.J.P. Oudweg geparkeerd. Vermoedelijk is hij daarbij vergeten de handrem aan te trekken waardoor de auto de sloot is ingerold. Ondanks de ogenschijnlijk ontbrekende beschadigingen moet de auto door de waterschade als total loss beschouwd worden.

Een vrachtwagenchauffeur die de auto met brandende koplampen in de sloot zag liggen alarmeerde prompt de politie waardoor er een 'auto te water' alarmering uitging. Maar toen de eerste agenten ter plaatse waren, werd die weer ingetrokken.
Pin It
Bekeken: 2407x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/