Julio Poch viert eind deze maand voor het eerst in acht jaar Kerstmis thuis, in Zuidschermer. Hij probeert een terugvlucht vanuit Buenos Aires op donderdag te nemen, zodat hij vrijdag weer bij zijn familie kan zijn. Dit meldt De Telegraaf.

Het wachten is nog op een handtekening van de rechtbank onder een verklaring dat hij het land mag verlaten. Die toezegging is mondeling al gedaan, maar er is formele bevestiging nodig om Poch's naam weg te krijgen uit computersystemen van de politie, douane en immigratiedienst.

Poch heeft echter geen haast om het land waar hij zo lang in gevangenschap het oordeel van de rechtbank moest afwachten, te verlaten. Advocaat Geert-Jan Knoops: "Hij is erg zeker van zijn zaak. Hij heeft geen behoefte om à la minute op het vliegtuig te stappen."

 
Pin It
Bekeken: 2575x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/