Donderdag heeft wethouder Gido Oude Kotte de eerste sleutel uitgereikt in Nieuw Waard in Heerhugowaard. De eigenaren van bouwnummer 17, de familie Hoff-Laan, waren de gelukkigen. Na de officiële handeling is de woning door Scholtens Bouw opgeleverd. De wethouder prees het nieuwbouwproject: “Het wordt een van de mooiste wijken van Heerhugowaard.”

Nieuw Waard bestaat uit 98 woningen die in drie fases in de verkoop zijn en worden gebracht. De eerste fase, waarvan de bouw een jaar geleden startte, wordt nu opgeleverd.

De bouw van de tweede fase ving aan in juli en vordert gestaag. Oplevering vindt naar verwachting plaats in het derde kwartaal van 2018. De woningen in fase 1 en 2 zijn allen verkocht.

De derde fase gaat naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018 in verkoop. Het gaat om 37 extra duurzame woningen voor diverse doelgroepen. Op nieuwwaard.nl is meer informatie te vinden.
Pin It
Bekeken: 2938x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/