In het Oosterdelgebied is in de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar de kwaliteit en veiligheid van de bomen. Uit deze VTA-inspectie onderzoek is gebleken dat verspreid over het hele gebied 149 bomen ziek of dood zijn.

Gemeente Langedijk wil de bomen in het Oosterdelgebied graag gezond houden en zal daarom de zieke en dode exemplaren zo snel mogelijk kappen. Daarnaast is de veiligheid in het geding, want bij zware wind kunnen ze omvallen. Daarom gaat de gemeente over tot 'noodkap'.

Voor het kappen van bomen in het gebied moet een kapvergunning worden aangevraagd, maar omdat de meeste bomen dood zijn, sowieso gekapt moeten worden en de veiligheid van gebied en mens in het geding is, doet de gemeente niet meer dan melding geven via de eigen website.
Pin It
Bekeken: 2496x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/