Op zaterdag 9 en zondag 10 december organiseren de creatieve bewoners van 't Kruis in Heerhugowaard voor de zevende maal de Kruizer Winter Fair. Tijdens een sfeervolle route door de wijk kunnen bezoekers genieten van exposities, shoppen voor kerstcadeaus en -decoraties, geïnspireerd raken bij workshops en proeven van allerlei lekkers.

Tijdens de jaarlijkse Kruizer WinterFair openen de creatieve Kruizenaars hun ateliers, schuren en woningen om hun werk te tonen en te verkopen. Er zijn dit jaar 7 adressen waar ruim 25 creatieve deelnemers hun werk tonen en verkopen.

De route leidt door de landelijke wijk ’t Kruis, langs landerijen, kassen, monumentale en nieuwe boerderijen en landhuizen. De route is prima per fiets of te voet te doen. Een rustpauze tussendoor met versnapering kan bij diverse deelnemers, zoals tuincentrum De Draai of buurtcentrum De Deel. De deelnemende adressen van de Kruizer Winter Fair zijn eenvoudig herkenbaar aan de rode kerstster bij de entree.

De Kruizer Winter Fair vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 december van 11 tot 17 uur en is vrij toegankelijk. Kijk voor meer info op de facebook-pagina: facebook.com/KruizerFair.
Pin It
Bekeken: 3054x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/