Donderdag vond de finale van de NHN Business Awards plaats tijdens een feestelijk gala in de Cultuurkoepel te Heiloo. Het softwarebedrijf Betty Blocks in Obdam is door de jury uitgeroepen tot de beste onderneming in de arbeidsregio. De publieksprijs ging naar het Heerhugowaardse bedrijf Holland Lamp.

De  twaalf finalisten in vier categorieën krijgen in de spannende finale ieder twee minuten de tijd om hun bedrijf zo goed mogelijk te presenteren aan het publiek. Tussendoor was er volop entertainment en de tijd om te netwerken.

De twee andere winnaars kwamen van wat verder weg. De NHN WakeUp & StartUp Award ging naar bakfietsenmaker Socibike in Edam en de NHN Thema Award 'Horeca' ging naar Oranje Binnen/Buiten in Hoorn.

Ook werd volgens traditie de Cornelis Drebbel Award uitgereikt aan het meest opmerkelijke ICT of mediabedrijf uit Alkmaar. Conversie Partners ging er met deze prijs vandoor, de concurrenten Gamedia en Prodicom achter zich latend.
Pin It
Bekeken: 2300x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/