Gemeente Heerhugowaard, die in augustus het zuidelijke eind van de Middenweg aanwees om volkstuinen aan te leggen, nadat de herinrichting van de Middenweg klaar is, heeft nog een andere bestemming voor de grond bepaald, voordat de tuintjes mogen worden aangelegd. TIjdens de herinrichtig wordt het een opslagplaats van materialen.

Het perceel zal nu hierna namelijk gebruikt worden om schone en verontreinigde grond tijdelijk op te slaan. De verontreinigde grond wordt neergelegd op een zeil zodat de grond van het perceel niet vervuild kan worden.

De volkstuinvereniging wilde in 2019 hun vijftigjarig bestaan vieren op de locatie, maar vrezen dat dit niet gaat lukken. Het college moet ook nog beslissen of ze het complex daadwerkelijk op dit punt willen hebben en dan moet de gemeenteraad ook nog instemmen.
Pin It
Bekeken: 2526x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/