Het college van Langedijk heeft de Nota Grondprijsbeleid 2017-2018 vastgesteld. Hierin is te lezen welke uitgangspunten er worden gehanteerd voor de bepaling van de grondprijzen in de gemeente. In de nieuwe nota staan bijvoorbeeld de kosten voor een stukje snippergroen of een bouwkavel.

De Nota Grondprijsbeleid zorgt ervoor dat grondprijzen binnen de gemeente op eenduidige en transparante wijze worden bepaald. Marktconformiteit is daarbij een belangrijk uitgangspunt. In de nota worden ook de voorwaarden voor de uitgifte van gronden in erfpacht nader toegelicht.

De nota is een uitwerking van het eerder door de gemeenteraad vastgestelde grondbeleid, aangevuld met een methodiek voor grondprijsbepaling bij alternatieve vormen van woningbouw, zoals bij de constructie van tiny houses of tijdelijke woningen.

In incidentele gevallen kan de gemeente bestaande parkeerplaatsen in de openbare ruimte verkopen. Ook hiervoor zijn vaste grondprijzen vastgelegd.
Pin It
Bekeken: 2657x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/