Langedijk versterkt haar waterrijke karakter. Met het vaststellen van de Programmabegroting 2018 is daarin een nieuwe stap gezet. Drie projecten worden de komende tijd verder uitgewerkt en de nieuwe website langedijkontwikkeltmetwater.nl volgt de ontwikkelingen.

Op korte termijn wordt uitvoering gegeven aan drie projecten voortgekomen uit de 'watertafels' en een dorpsgesprek: de doorvaarbaarheid van de Achterburggracht in Noord-Scharwoude, een facelift voor het Havengebied in Broek op Langedijk en verbinding van de noordelijke vaarroute om Sint Pancras.

Er is al veel gebeurd om historische en nieuwe vaarwegen te herstellen, maar de komende tijd gebeurt er nog veel meer. Op langedijkontwikkeltmetwater.nl, of verkort lomw.nl, wordt uitleg gegeven over hoe de gemeente haar waterrijke karakter inzet om zich maatschappelijk en economisch te versterken.

Vanuit inwoners, ondernemers en organisaties zijn tijdens een aantal bijeenkomsten vele ideeën en suggesties aangedragen die het waterrijke karakter van Langedijk versterken. De ideeën van deze 'watertafels' zijn verzameld op een projecten- en activiteitenlijst, waar het college en de raad mee aan de slag zijn gegaan.

Hierbij worden belanghebbenden ook betrokken via te een vormen klankbordgroep gevormd. Aanmelden voor deze groep kan op de nieuwe website, via ‘Bijdragen’ bovenin het scherm.
Pin It
Bekeken: 2561x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/