Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) maakte in april bekend dat het AZC aan de Picassolaan overbodig werd. Het Alkmaarse college gaf destijds aan dat ‘het binnenkort de mogelijkheden beziet voor een nieuwe invulling’, maar inmiddels is een half jaar verstreken en is er alleen anti-kraakwacht gevestigd.

PvdA Alkmaar wil graag dat het pand - eigendom van het COA - ingericht wordt met goedkope sociale huurappartementen. Hier is in de gemeente grote behoefte aan onder studenten en andere jongeren, maar bijvoorbeeld ook onder mensen die net gescheiden zijn of uit de intramurale zorg komen.

De PvdA-fractie wil van het college graag weten wat voor mogelijkheden het ziet voor het voormalige AZC in De Hoef en of er stappen zijn genomen. Ook wil de fractie graag op welke termijn er vervolgstappen worden komen voor hergebruik van het pand.
Pin It
Bekeken: 3788x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/