Onderwijsorganisatie VierTaal, dat in gesprek was met gemeente Heerhugowaard, Heliomare en de Aloysius Stichting, trekt zich terug uit de onderhandeling, zo meldt het NHD.

VierTaal gaf het personeel van de Burgemeester De Wilde School in Schagen eerder al het nieuws dat ze waarschijnlijk naar Heerhugowaard zouden verhuizen. Voorlopig gebeurt dit dus niet. Er zijn te veel onzekerheden rond het project VierTaal om verder te gaan met het overleg. De organisatie gaan eerst kijken naar andere mogelijkheden.

Het Kind en Jeugd Centrum zou moeten komen op De Vaandel, maar de gesprekken zijn al gaande sinds 2013 omdat dit financieel lastig blijkt te krijgen. Door de terugtrekking van VierTaal zal het project nog enkele maanden vertraging krijgen. In de eerste instantie werd er vanuit gegaan dat het in december in de raad gepresenteerd zou worden.
Pin It
Bekeken: 2480x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/