Radio 10-luisteraars konden de laatste twee weken proberen de lach van een bekende Nederlander te raden in het programma Somertijd. Jeroen Voortmeijer uit Heerhugowaard raadde de lach van oud-voetballer en tv-analyticus Jan van Halst dat op de allerlaatste speeldag en won de jackpot van 18.000 euro. Rob van Someren overhandigde maandagmiddag de cheque aan Jeroen.

Jeroen Voortmeijer: "In de auto onderweg naar huis was ik al aan het malen. Ik kwam thuis, zette de radio opnieuw aan en dacht aan alle hints die waren gegeven. Toen kwam ik op Jan van Halst. Ik werd helemaal gek toen ik hoorde dat ik had gewonnen. Ik sprong op en rende door de woonkamer heen, wat een geweldig bedrag!"

Deze hele maand konden Radio 10-luisteraars raden welk bekend persoon zij hoorden lachen. Ieder uur dat de lach niet werd geraden, ging de jackpot met 100 euro omhoog. Dagelijks werd op volstrekt willekeurige momenten een belronde, De Lachlijn, gespeeld. Gedurende 1 minuut lang konden luisteraars bellen naar de studio van Radio 10.
Pin It
Bekeken: 6360x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/