Vanwege de instorting van de in aanbouw zijnde parkeergarage bij Vliegveld Eindhoven, draagt het Ministerie van VROM gemeenten op te zoeken naar vergelijkbare vloeren. Onderzocht moet worden of deze wellicht dezelfde porositeit hebben. Een deel van de topsporthal van De Meent in Alkmaar is al aangemerkt. Nu verschijnt ook de bibliotheek aan het Parelhof op de radar.

In De Meent was het betreffende vloerdeel op 27 oktober afgezet, in afwachting van nadere inspectie. Ruim een week later plaatste gemeente Alkmaar stutten, zodat de hal toch volledig kan worden gebruikt. De Waardse bibliotheek blijft gewoon open tot verder onderzoek. Gemeente Heerhugowaard stelt dat de maximale vloerbelasting bij lange na niet gehaald wordt.

De vloeren van de deels ingestorte parkeergarage in Eindhoven waren gemaakt van betonnen prefabplaten met daarop gietbeton. Het gietbeton bleek te poreus. In heel het land zijn inmiddels diverse panden gesloten vanwege mogelijk risico.
Pin It
Bekeken: 3788x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/