Binnenkort start er weer een nieuwe Music-4U cursus. Dit is de jeugdopleiding van het Trompetterkorps Alkmaar met als doel om kinderen kennis te laten maken met muziek.

Kinderen vanaf 8 jaar maken in deze gratis muziekcursus kennis met de beginselen van de muziek en dat over een periode van twee keer dertien weken. In de eerste dertien weken leren de kinderen de basistechnieken rondom het maken van muziek en komen er verschillende blaas- en slagwerkinstrumenten aan bod.

Na de eerste dertien weken kunnen zij  aangeven welk instrument zij het leukst vinden. Zij krijgen de daarop volgende dertien weken les op het zelf gekozen instrument. Het kind kan vervolgens kiezen of zij doorgaan met de lessen op het favoriete instrument bij het Trompetterkorps Alkmaar.

De lessen vinden iedere maandagavond van 18:30 tot 19:30 uur plaats in het clubgebouw van het TKA aan Olympiaweg 17A in Alkmaar. De eerste les is op maandag 6 november. Kinderen kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Pin It
Bekeken: 2913x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/