Zaterdag 30 september kreeg de politie in Heerhugowaard de melding van een reanimatie, zo melden zij op hun Facebookpagina.

Ter plaatse bleek het slachtoffer een 4-jarig jongetje te zijn. De vader was al met de reanimatie gestart en het personeel van de ambulance heeft dit samen met de collega's van de politie overgenomen. In zeer kritieke toestand werd het ventje onder begeleiding van politiemotoren met grote spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Amsterdam. Daar werd nog altijd gevreesd voor zijn leven.

Het jongetje bleek een echte vechter en maandag was hij samen met zijn vader, opa en oma in het Waardse politiebureau. Hij blaakte van gezondheid. De medici, maar ook de agenten, zien het herstel als een wonder. Het dappere manneke heeft een miniatuur politieauto en een ambulance gekregen en was het stralend middelpunt van deze middag.
Pin It
Bekeken: 5430x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/