Op 4 november vindt de talententest plaats bij SIU Heerhugowaard. Deelnemers kunnen een plekje in de Jong Talent turngroep vergaren. De test is voor meisjes van 5 tot en met 7 jaar. Leden van SiU, maar ook niet-leden zijn van harte welkom.

In de Jong Talenten groep leren meisjes de basisvormen van het turnen. Ze worden voorbereid om op 8-jarige leeftijd naar een wedstrijd selectiegroep binnen SiU te kunnen doorstromen. Tijdens de lessen worden de vier originele damestoestellen (sprong, brug, balk en vloer) gebruikt en leren de meisjes
elementen als de handstand, radslag en nog veel meer.

De talententest wordt begeleid door de vaste trainsters van de groep. Er is daarnaast extra leiding aanwezig om te beoordelen of de meisjes geschikt zijn voor deze groep, of misschien beter op hun plaats zijn in een van de recreatiegroepen.

De talententest vindt plaats in gymzaal Stadspark (Smaragd 30) van 9:00 tot 11:00 uur. Voor aanmelden of meer informatie, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 6584x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/