Zondagochtend vroeg kregen bewoners de schrik van hun leven toen zij een man op het dak van de uitbouw zagen staan bij het slaapkamerraam.

De man vluchtte en de bewoners belden 112. De politie kwam in grote getale, inclusief helikopter en hondengeleider, en de wijk werd hermetisch afgesloten. Dankzij het duidelijke signalement dat de bewoners konden geven, werd de man al snel aangehouden met behulp van de hondengeleider.

In eerste instantie werd de man verdacht van poging tot inbraak. Daarna bleek dat de man in werkelijkheid zo dronken was dat hij "van voor niet meer wist dat hij van achter leefde", aldus de politie. Hij had echter geen kwaad in de zin.

Nadat de man op het bureau enigszins tot zijn positieven was gekomen, is hij heengezonden met een proces-verbaal wegens openbare dronkenschap.
Pin It
Bekeken: 2230x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/