Het GALMproject (Groninger actief levenmodel), wat al minimaal 12 jaar als een groot succes wordt gedraaid door Sport Servicepunt Langedijk wordt opnieuw aangeboden voor de huidige 60+.

Het GALM project is bedoeld voor mensen die meer willen bewegen maar niet precies weten wat ze kunnen en wat ze willen. Het project start met een testdag waar de conditie wordt getest, en daaruit volgt een bewegingsadvies. Hierna wordt er gekeken naar de sportmogelijkheden die er zijn. Vervolgens kan er deelgenomen worden aan een twaalf lessen durende introductieperiode.

Zowel mannen als vrouwen sporten in de groep. Het sociale aspect is ook heel belangrijk. Na afloop van de les kunnen de mensen gezellig een kopje koffie drinken. Het groepsgevoel is dan ook heel groot. De lessen worden zowel overdag als in de avonduren gegeven. Zo kunnen mensen die overdag werken evengoed meedoen aan het GALM-project.

De nieuwe start is op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober. Meer informatie en het inschrijfformulier voor de testdagen is te vinden op sportsl.nl.
Pin It
Bekeken: 3602x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/