Op zaterdag 14 oktober gaat Het Regthuis weer open. Het Regthuis (en ook Het Behouden Huis) is op deze dag uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Vervolgens is er op zondag 15 oktober een Open Dag voor Het Regthuis. Van 10.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen in dit mooi gerenoveerde rijksmonument uit 1808.

Nadat de Stichting Hart van Oudkarspel eind vorig jaar Het Regthuis van de Gemeente Langedijk kocht, is er onder haar supervisie maanden hard gewerkt om het pand weer zoveel mogelijk in de oude staat te herstellen. Mede ter gelegenheid van de opening wordt door de Stichting Langedijker Verleden, nu onderdeel van Hart van Oudkarspel en beheerder van het museum in Het Regthuis , een prachtige expositie georganiseerd onder de noemer ‘Bruggen en Paden in Langedijk’.

Het monument gaat ook weer dienst doen als trouwlocatie. De gerestaureerde Raadszaal vormt immers een perfect decor voor een huwelijksceremonie. Daarnaast biedt het sfeervolle en historische interieur ook volop mogelijkheden voor andere bijeenkomsten zoals vergaderingen, lezingen en workshops.
Pin It
Bekeken: 2647x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/