Na West End en Broadway komt de komedie 'The Play That Goes Wrong' eindelijk naar Nederland. Donderdag 5 oktober is een try-out van Owen Schumacher's frisse bewerking te beleven bij Cool in Heerhugowaard.

Het verhaal: een winkeliersvereniging probeert ter afsluiting van hun feestweek een typisch moordmysterie uit de jaren 20 op de planken te brengen, maar dat gaat genadeloos mis. De leden raken verwikkeld in hilarische taferelen waarbij zelfs het decor het loodje legt.

De topcast, met onder andere Tina de Bruin en Anne-Marie Jung, brengt een razendsnelle, knettergekke slapstick en laten je lachen tot de tranen over je wangen rollen. De totale verwarring begint al in de foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus...

De try-out van The Play That Goes Wrong begint om 20:15 uur. Kaartjes kosten 29,50 of 34,00 euro en zijn te koop via coolheerhugowaard.nl en aan de balie.
Pin It
Bekeken: 2596x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/