Evean Ledenvereniging start maandag 9 oktober in Wijkcentrum De Horst de instapcursus ‘Brein in beweging’, voor mensen die lichamelijk en geestelijk fit willen worden of blijven.

Deelnemers maken tijdens de achtdelige cursus kennis met de Ronnie Gardiner Methode (RGM). Hierbij wordt een uurtje per keer bewogen op het ritme van muziek om lichaam en brein te activeren. Er ontstaan verbindingen in de hersenen die er niet (meer) waren, met ook een betere samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelft als gevolg. Dit helpt het geheugen, de concentratie, balans, stemming en meer.

Het doel van de Evean Ledenvereniging is om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen en de cursus helpt hierbij. De oefeningen worden rustig opgebouwd en iedereen kan ze leren. Er worden ook oefeningen voor thuis meegegeven.

Leden van de Evean Ledenvereniging ontvangen 50% korting op de normale prijs van 80 euro. Meer informatie of de cursus en de vereniging is verkrijgbaar via 088-383 20 00 en ledenvereniging.nl/brein.
Pin It
Bekeken: 3491x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/