De politie vraagt hulp bij het oplossen van een beroving die donderdag 25 mei plaatsvond op de Wilgenlaan in Heerhugowaard. Diezelfde dag nog is totaal 3.000 euro gepind met de gestolen bankpas van het 75-jarige slachtoffer.

Rond 13.00 uur deed de vrouw boodschappen bij een supermarkt aan de Hortensialaan. Toen zij naar huis reed in haar scootmobiel, werd ze op de Wilgenlaan aangesproken door een man en een vrouw. Het duo vroeg haar of een tien eurobiljet dat op de grond lag, van haar was. Ook wilde de man en vrouw de binnenkant van haar portemonnee zien.

Later die dag, merkte de 75-jarige dat haar bankpas weg was uit haar portemonnee. Toen ze deze wilde blokkeren, bleek dat er al 3.000 euro was gepind op twee locaties: een pinautomaat in Amsterdam en een casino in Dordrecht. Op camerabeelden zijn de (waarschijnlijk) twee mannen te zien die geld opnamen.

Wie meer denkt te weten over deze beroving, wordt verzocht contact op met de politie via 0900-8844 of vul het tipformulier in op politie.nl. Het zaaknummer is 2017106774.

 
Pin It
Bekeken: 3644x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/