Op de eerste competitiedag werd bij Reiger Boys op de velden direct een 'dubbel' gespeeld, met zowel Vrouwen 1 als Heren 1. Met succes, want beide teams behaalden een ruime 4-0 overwinning op hun directe tegenstanders.

Voor Reiger Boys VR1 begon de competitie met een thuisduel tegen IJzendijke uit het verre Zeeland. De geel-zwarten van trainer/coach Cor Smit luisterden hun rentree in de hoofdklasse op met een klinkende overwinning.

Dankzij Manon Huisman en Niki Rensen was de stand tijdens rust al 2-0. Na de pauze werd deze score verdubbeld. Bonnie Smit tekende voor de derde treffer, waarna Niki Rensen met haar tweede score van de dag de eindstand op 4-0 bepaalde.

Bij Heren 1 was het scoreverloop exact hetzelfde. De ploeg van trainer/coach Wesley Visser won de derby tegen Alcmaria Victrix eveneens met 4-0, na een 2-0 ruststand. Herbert Inecia en Daan de Vries vonden in de eerste helft het net, na de pauze waren dat Alessandro Witkamp en wederom De Vries.

Op de foto aanvoerders Aaike Verschoor en Lars Apeldoorn met de pupillen van de week. (foto: DP Sportfotografie)