Op zondag 26 november organiseert gemeente Heerhugowaard in jongerencentrum Kompleks aan de Beukenlaan de finale van het Vlogfestival Heerhugowaard.

Het Vlogfestival is een wedstrijd waarbij jongeren tussen de 14 en 29 jaar, middels een vlog, ideeën kunnen aandragen om hun gemeente nog leuker te maken. Heerhugowaard is zo de eerste gemeente die vloggers inzet om actuele politieke onderwerpen te verzamelen.

Tot 12 november kunnen vlogs op YouTube worden geplaatst, met een link op vlogfestival.nl. De enige regel is dat de vlog niet langer is dan vier minuten.

Tot 18 november kan het publiek stemmen op de inzendingen. De drie vlogs met de meeste stemmen gaan door naar de finale, samen met de selectie van drie vlogs die een vakjury maakt.

Op 21 maart 2018 zijn er Waardse gemeenteraadsverkiezingen. De deelnemende politieke partijen kunnen de ideeën van het vlogfestival meenemen in hun verkiezingsprogramma’s.
Pin It
Bekeken: 2792x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/