"Als je toch eens foto's kon ruiken....", grapt Langedijker wijkagent Anne Kees Meines bij zijn Instagram foto, met daarop bierbekers die woensdag na de kermis in Zuid-Scharwoude nog op straat lagen. "De alcoholdampen hangen nog in de straten". Alles is volgens Meines rustig verlopen, zonder heftige incidenten.

Kippenbotjes liggen niet in beeld, maar uit een reactie blijkt dat die nog wel eens door de lucht vlogen tijdens de gezellige kermis. Een ander onthult dat maandag en dinsdag nogal wat pubers met kegels op school zaten.

En dat terwijl Rottekool nog wist te verklappen dat er alcoholvrij bier was geschonken. "Wie dronken terug kwam van de kermis, mag zich na het lezen van dit schokkende nieuws even flink achter de oren krabben".

Volgens het immer betrouwbare online medium wilde de GGD  aantonen dat dronkenschap voor een groot gedeelte tussen de oren zit. Deze test is klaarblijkelijk uitstekend geslaagd. Wel knap overigens dat men zelfs de lang hangende geur van verschaald bier heeft kunnen nabootsen.
Pin It
Bekeken: 6825x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/