Met een man minder scoren, een penalty stoppen vlak voor het eind, één ding kun je FC Marlène niet ontzeggen: veerkracht. In Rotterdam leek de ploeg van Anand Jagdewsing te moeten buigen voor sterke opponent TPP, maar er werd toch een puntje gepikt. "Als je de slotfase terugspoelt, dan horen wij hier met lege handen te staan. Over de hele wedstrijd was het misschien wel de juiste uitslag" , aldus speler Nigel Wijdenbosch.

Wijdenbosch viel vlak voor het eindsignaal nog bijna van held naar schlemiel. Zette hij in ondertal - Bilal El Abdouni kreeg twee maal geel - Marlène op 2-2, zijn handsbal aan de andere kant kostte een penalty. Doelman Peter Rozenbeek hield echter stand.

Rotterdam domineerde delen van de wedstrijd, maar qua kansen deed de Waardse ploeg niet veel voor de thuisploeg onder. Sterker nog: met drie tien-metertrappen einde eerste helft had Marlène vanaf 1-1 op voorsprong moeten komen. Het vizier stond toen niet op scherp en de TPP-doelman deed zijn werk. Het Waardse doelpunt was van Danny Havermans.

Na rust nam TPP het heft in handen, maar kwam niet verder dan 2-1. Daarmee bleef er hoop voor de bezoekers, zelfs toen het de slotfase met drie veldspelers moest uitspelen. Die hoop werd omgezet in 2-2 door Wijdenbosch. (born: redactie FC Marlène)