Het Heerhugowaardse college heeft na een vakantiebreak eindelijk het verlossende antwoord gegeven in verband met de aanschaf van vijf benzineauto’s. D66 had dit antwoord nog tegoed op de vragen die zij stelden over deze aanschaf omdat elektrisch rijden deel uitmaakt van het gemeentebeleid. De fractie vond de aankoop een slecht voorbeeld voor inwoners en ondernemers.

Het college is kort en duidelijk. Er was geen alternatief: de auto’s zijn bedoeld voor zo’n 25 medewerkers die oproepbare diensten draaien. De auto’s worden aan het einde van de dienst mee naar huis genomen en daar is geen oplaadmogelijkheid.

Verder zocht de gemeente kleine wendbare auto’s omdat er ook op smalle wegen zoals fietspaden mee moet worden gereden. Daar zouden bepaalde elektrische auto’s wel geschikt voor zijn, maar die kunnen maar een beperkte maximale afstand afleggen die niet voldoet aan het doel waar de gemeente ze voor inzet. Plugin-hybride auto’s halen die afstand wel maar zijn te groot voor smalle weggetjes.
Pin It
Bekeken: 2841x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/