Dinsdag kwamen in de forumvergadering van gemeente Langedijk de inspecties op het park De Oude Boomgaard aan bod, die vorig najaar voor nogal wat ophef zorgden. Gesproken werd over een oplegnotitie van GroenLinks, waarin zij vier raadsvragen stelden over de controles, zo meldt het NHD.

Afgevaardigden van de bewoners van het park zijn nog steeds ontsteld. Een interventieteam met vertegenwoordigers van Politie, Belastingdienst, UWV en Sociale Zaken bezocht op 18 oktober en op 24 november het park om te kijken of er sprake was van ongeoorloofde permanente bewoning.

De manier waarop zorgde voor veel commotie onder de bewoners. Zij voelden zich onder druk gezet om bepaalde formulieren in te vullen. De ambtenaren stelden zich niet eerst aan hen voor en zij moesten allerlei persoonlijke vragen beantwoorden. Bewoners voelen zich nu alleen serieus genomen door GroenLinks, die veel tijd stak in de oplegnotitie.

GroenLinks vroeg onder meer of de interventie legitiem was, of de actie proportioneel was en of de gemeente zorgvuldig heeft gehandeld naar de bewoners toe. Burgemeester Jan Hoekema gaf aan de vragen in de oplegnotitie zorgvuldig te onderzoeken en dat de kwestie in november weer aan de orde komt in het raadsdebat.

De raadsleden zijn sceptisch over de acties, ze vinden ze wel legitiem maar er rezen een hoop vragen over de uitvoering. Er is besloten de notitie op de volgende forumvergadering opnieuw te bespreken.
Pin It
Bekeken: 4267x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/