Wereldhave is begonnen met voorbereidende werkzaamheden voor de grote verbouwing in Winkelcentrum Middenwaard, meldt de vastgoedbelegger via Middenwaard.nl. Binnenkort zal er voor een groot deel van het te verbouwen deel een bouwschutting geplaatst worden, zodat het er weer iets netter uit gaat zien.

De knik in de gang tussen Stumpel en Cook & Co, waar zich de C&A bevond, wordt rechtgetrokken en het ANWB-pleintje verdwijnt. De hoeken in de gang zijn door de tijd heen ontstaan met uitbreidingen. De rechte (zicht)lijnen moeten het achterste deel van het winkelcentrum interessanter maken voor shoppers en dus ook winkeliers.

De verwachting is dat in de loop van oktober met de echte sloopwerkzaamheden zal worden gestart. We hopen dan ook wat plaatjes te kunnen laten zien van hoe ontzettend mooi het gaat worden!
Pin It
Bekeken: 8898x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/