John Does, fractievoorzitter van HOP, vindt dat er nog teveel hindernissen zijn wat betreft de spooronderdoorgang in Heerhugowaard. Zolang er geen duidelijkheid is vinden zij dat de besluitvorming desnoods moet worden uitgesteld, zo meldt het NHD. Eigenlijk stond het besluit gepland in november.

Ten eerste ontbreekt er namelijk nog een bedrag van 6,5 miljoen euro. Dit bedrag is niet alleen voor de tunnel zelf maar ook voor de herinrichting van het Stationsplein en de aanpassingen aan de infrastructuur. In juni zou er mogelijk een oplossing zijn gevonden door de provincie te laten betalen. Gedeputeerde Staten zou dit in overweging nemen.

Ten tweede zijn er destijds twee klankbordgroepen opgericht, bestaande uit inwoners aan de stadszijde en bedrijven aan de zijde van het industrieterrein. Bij die laatste, een groep van 48 bedrijven, bestaan er nog twijfels over de plannen. Zij vrezen dat de verkeerssituatie alleen maar lastiger wordt en hebben een protestbrief opgesteld, ondertekend door alle bedrijven.

Oud-wethouder Rob Mark stelt voor het plan te splitsen, eerst de herinrichting van het Stationsplein en daarna een plan de campagne maken over de tunnel en de infrastructuur. Mark kwam al eens eerder met een alternatief plan:  een verhoogde rotonde met meerdere gescheiden banen.
Pin It
Bekeken: 5641x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/