De bibliotheek in Heerhugowaard heeft een nieuwe, leuke, bijzondere en creatieve activiteit voor kinderen 4 tot 12 jaar: het VerhalenLab.
Op dinsdag 19 september presenteert de bibliotheek het allereerste VerhalenLab. Op allerlei manieren worden verhalen gemaakt, zoals met lego, foto’s, muziek, iPads of op het podium.

Ieder kind kan namelijk verhalen maken, alleen de manier waarop verschilt. Natuurlijk hoort schrijven in dit rijtje thuis, maar het kan net zo goed met toneel, muziek, tekenen, dans, film, lego of met digitale tools. De kinderen worden geïnspireerd om een verhaal te maken. Ook bedenken ze zelf op welke manier zij dit verhaal willen maken.

Aanmelding kan op dinsdag 19 september in de bibliotheek van Heerhugowaard Centrum, Parelhof 1a  van 15.30 tot 17.00 uur. De toegang is € 3,50.
Pin It
Bekeken: 3097x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/