Betaald parkeren rond Middenwaard wordt per 1 september een stuk goedkoper voor wie langer dan ongeveer 1 3/4 uur parkeert: het maximale dagtarief gaat van zes naar slechts twee euro. Het eerste kwartier blijft gratis, net als het tarief van dertig cent per kwartier. De aanpassing geldt niet voor P5, deze valt onder Dekamarkt.

Om het nieuwe tarief te vieren is op vrijdag 1 en zaterdag 2 september tussen 10:00 en 16:00 uur een mobiel autowasteam aanwezig  op P1 (Zuidtangent) die kosteloos auto’s wast.

Het gemiddelde parkeertarief in Nederland is 2,61 euro per uur. Heerhugowaard zat hier dus al ruim onder, maar de gemeente en Wereldhave willen hiermee het winkelcentrum nog aantrekkelijker maken. De kleine vergoeding is meer bedoeld om de parkeerplekken schoon, heel en veilig te houden.

De reductie volgt een eerdere investering in nieuwe parkeerapparatuur die contactloos betalen mogelijk maakt en uitrijden versnelt. Er is geen kaartje meer nodig dankzij kentekenherkenning.

Ook werd onlangs bekend  dat bioscoop Vue gaat investeren in nieuwe entree en horeca. Medio september, kort voor de opening van het nieuwe culturele seizoen ('het Coolpleinfestival') zullen alle partijen gezamenlijk hun plannen presenteren.
Pin It
Bekeken: 6080x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/