Vier leden van een Langedijker bende van in ieder geval zeven minderjarigen zijn veroordeeld tot het betalen van geldboetes, het uitzitten van celstraffen en ze worden onder toezicht geplaatst, zo meldt het NHD.

De groep heeft flink huisgehouden in met name Sint Pancras, waar vooral werd ingebroken. Een 17-jarige tweeling had de leiding van de bende, maar toch ging de zwaarste straf naar een groepslid.

Hij kreeg van de rechter 403 dagen jeugddetentie, waarvan een jaar voorwaardelijk. Ook moet hij 200 uur taakstraf verrichten, 3.500 euro schadevergoeding betalen, komt in de gesloten jeugdhulp terecht en hij moet zich melden bij jeugdbescherming en reclassering.

Ook de andere veroordeelde leden moeten schadevergoedingen betalen en kregen voorwaardelijke straffen opgelegd die bij de volgende fout meteen tot uitvoer worden gebracht.
Pin It
Bekeken: 3901x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/