De provincie werkt van 14 augustus tot en met 12 oktober aan een ovonde bij de kruisingen van de A.C. de Graafweg (N241) met de Langereis en de Dijkweg. De grote ovonde moet de doorstroming verbeteren en de veiligheid op dit punt flink verhogen.

De werkzaamheden vinden vooral plaats aan de zuidzijde van de kruising. De N241 blijft vrij, behalve van vrijdag 29 september 20.00 uur tot en met maandag 2 oktober 05.00 uur. Dan is de weg volledig dicht. Een aantal keren worden de Langereis 3 (zuid) en de Dijkweg afgesloten, maar nooit tegelijk. De data en de omleidingsroutes worden tijdig met bebording aangegeven. Waar nodig worden fietsers door verkeersregelaars begeleid.

In het weekend van 29 september wordt het grootste werk verricht. De weg is dan dicht. Fietsers en voetgangers kunnen wel oversteken, maar alleen op aanwijzing van de verkeersregelaars. Hulpdiensten kunnen een speciale aanrijroute rijden.

Na 2 oktober 05:00 uur gaat het verkeer op de N241 over de nieuwe brug. Voor fietsers vanaf de Langereis 1 (noord-west) naar de Dijkweg is er een oversteek met verkeerslichten. Fietsers parallel aan de N241 rijden over een nieuwe fietsbrug. Uiteindelijk zijn er drie nieuwe bruggen, die de oude brug vervangen.

De overlast wordt zo klein mogelijk gehouden en via diverse media en verkeersborden wordt informatie verstrekt. Het provinciale Servicepunt is bereikbaar via 0800-0200 600 (gratis) en  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De werkzaamheden zijn ook te volgen via noord-holland.nl/Langereis, facebook.com/N241Langereis/ en Twitter (@ProvincieNH). (foto: Google)
Pin It
Bekeken: 3068x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/