Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober vindt de herfsteditie van de Langedijker Bokketocht plaats. Twee dagen lang kunnen deelnemers minimaal 36 verschillende bokbieren van kleine tot zeer kleine brouwerijen proeven.

in deze editie is het nieuw dat de Bokketocht ook op zondag plaatsvindt. Zes café's staandan  klaar om  een fantastisch feest van te maken. Elk cafe heeft drie verschillende bockbieren van de tap of uit de fles. Een stempelkaart van zaterdag kan niet op zondag worden gebruikt.

Deelname kost alleen de prijs voor een bockbiertje. Deze worden getapt in een 0,25l glas of gaan per fles. Voor een volle stempelkaart zijn 6 stempels nodig. Stempelkaarten zijn gratis. Meer informatie en een lijst van deelnemende café's is te vinden op de Facebookpagina van de Langedijker bokketocht.

 
Pin It
Bekeken: 3497x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/