De musicalproductieklassen van Cool zoekt jongeren die geen plankenkoorts hebben en graag in de spotlights staan. Jongeren worden uitgenodigd voor de auditielessen waarin ze kunnen kennismaken met musical. De auditieklassen starten op 19 september.

Cool heeft twee musicalproductieklassen. De kinderen van 6 tot 12 jaar gaan vanaf oktober de musical Oz, een nieuw avontuur instuderen en opvoeren. Een sprookjesachtige musical gebaseerd op het bekende verhaal The Wizard of Oz. De kinderen van 12 tot 18 jaar gaan aan het werk met de musical Lang en Gelukkig. Een hilarisch stuk waarin allerlei bekende sprookjesfiguren als Assepoester en Roodkapje langskomen maar waarin niets is wat het lijkt.

Meer informatie voor een van de musicalproductieklassen en de bijbehorende auditielessen is te vinden op op coolkunstencultuur.nl. Ook is inschrijven mogelijk via deze website. (foto: Erwin Vader)

 
Pin It
Bekeken: 2875x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/