Vrijdagmiddag heeft er een achtervolging van een scooterrijder plaatsgevonden door het centrum van Alkmaar. Ondanks de wilde capriolen die de scooterrijder uithaalde kon hij op de Nieuwlandersingel worden aangehouden door een motoragent.

Tijdens de achtervolging hebben meerdere omstanders geprobeerd de verdachte te doen stoppen in de smalle straatjes van de Hekelstraat en het Fnidsen. Dat lukte niet, maar de politie laat via Facebook weten de hulp zeer te waarderen.

De minderjarige verdachte is na zijn aanhouding overgebracht naar het politiebureau en met een flinke stapel bekeuringen aan zijn ouders overgedragen. Het is de tweede keer in één week dat er een dergelijke achtervolging plaatsvond in de binnenstad; woensdag achtervolgde een motoragent ook een scooterrijder.

 
Pin It
Bekeken: 3410x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/