Op dinsdag 8 augustus vindt het derde Lindegrachtconcert van dit seizoen plaats Deze keer zullen het Matangi Quartet en het duo Nora Fischer & Marnix Dorrestein optreden op de speciaal hiervoor geplaatste brug over de Alkmaarse Lindegracht..

Het Matangi Quartet bestaat uit de violisten Daniel Torrico Menacho en Maria-Paula Majoor, cellist Arno van der Vuurst, altviolist Karsten Kleijer. Ze brengen tijdens het Lindegrachtconcert stukken ten gehore van Sir Karl Jenkins,
Joaquin Turina, Felix Mendelssohn, Javier Alvarez en Chiel Meijering.

Na de pauze is de beurt aan Nora Fischer en Marnix Dorrestein. Onder de titel Hush brengt het duo 'gestripte' versies van liederen gecomponeerd door onder andere de Britse componisten John Dowland en Henry Purcell en de in Lombardije geboren Claudio Monteverdi. Gestript, omdat de liederen volgens het tweetal, eenmaal ontdaan van de tierlantijnen waarmee ze volgens de mode van de tijd van hun ontstaan'opgesmukt' zijn, recht overeind blijven. De basis vinden ze tijdloos en ontroerend, ook in deze tijd.

Het Lindegrachtconcert begint om 20:30 uur en is gratis toegankelijk. Men kan een driegangenmenu bij het Gulden Vlies bestellen voor 39,90, samen met een stoeltje op het terras. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Grote Kerk. Meer info op lindegrachtconcert.nl.
Pin It
Bekeken: 3335x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/