Politie Heerhugowaard waarschuwt via Twitter voor zogenaamde 'Irish Travelers'. Ze zijn woensdag weer in de wijk Huygenhoekring geweest, maar toen agenten ter plaatse kwam waren ze al weg. Ook de gemeente waarschuwt via de eigen website.

Irish Travelers zijn malafide klussers die aan de deur opdringerig hun diensten aanbieden. Ze willen reparaties doen, die soms niet eens nodig zijn, en leveren vervolgens kwalitatief matig werk of maken het niet af. Daarna komen ze met een hoge rekening. Intimidatie is niet ongewoon.

In de laatste jaren zijn diverse mensen in de regio slachtoffer geweest van dit soort klusjesmannen. De politie raadt dan ook ten zeerste aan niet met deze mensen in zee te gaan en voor klusjes een erkend bedrijf in te schakelen waarmee op papier goede afspraken gemaakt kunnen worden.
Pin It
Bekeken: 4806x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/