Dinsdagochtend zijn bij een kop-staartbotsing op de N242 twee mensen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde even voor 07:30 uur bij Heerhugowaard.

In verband met de drukte remde een automobiliste af,  maar een bestuurder drie auto's achter haar had dat te laat in de gaten en knalde vervolgens vol achterop de auto ervoor. In de kettingreactie werd de automobiliste uiteindelijk ook van achteren aangereden.

Het gevolg was flinke materiële schade met vier auto's die waarschijnlijk  als total loss beschouwd moeten worden en twee gewonden die met onbekend letsel naar het ziekenhuis zijn gebracht.

In verband met de omvang van de schade aan een van de auto's werd ook de brandweer gealarmeerd voor een 'bevrijding', maar hun hulp bleek bij aankomst niet nodig.
Pin It
Bekeken: 3303x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/