Vrijdag 7 juli is het startsein gegeven voor de bouw van 14 ruime eengezinswoningen in het Tamarixplantsoen in Heerhugowaard. Namens de kopers van het project ‘Op het Eiland’ heeft mevrouw T. Van Leeuwen - De Graaf onder het toeziend oog van alle toekomstige buren de symbolische eerste steen gelegd.

De bouw van deze 14 woningen is het laatste deelproject rond het Tamarixplantsoen. De woningen van Op Het Eiland zijn in samenwerking met architectenbureau Min2 Bouw-Kunst uit Bergen ontwikkeld. Hierbij is gebruik gemaakt van het woonconcept ‘Mijn Eigen Gerijde Huis’. Dat gaat uit van een volledig uitgewerkte basiswoning met flexibele indelingen. De bewoners konden vooraf online met een woonconfigurator hun woning naar eigen wens samenstellen.

Bij de officiële start van het project waren alle toekomstige bewoners aanwezig. Het wordt een zeer gemêleerde straat, met huishoudens van zeer uiteenlopende leeftijden, herkomst en samenstelling. De buren maakten vandaag kennis met elkaar. De eerste indruk bleek goed. ,,Het zijn allemaal gezellige mensen’’, vertelt een van de toekomstige bewoners. De bouw wordt in de eerste helft van 2018 afgerond.
Pin It
Bekeken: 4424x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/